Het is mogelijk via onderstaande button contact met Walter op te nemen, bijvoorbeeld als u een cartoon van zijn hand wil gebruiken of een cartoon op maat wil laten maken. Omdat het tekenen van cartoons niet Walters job is - hij werkt fulltime als jurist -, kan het zijn dat het aanleveren van een cartoon op maat op korte termijn niet mogelijk is. Hoewel Walter niet hoeft te leven van zijn tekenwerk, vraagt hij er wel degelijk een vergoeding voor. Heeft u geen budget, vraagt u dan alstublieft niet of Walter een tekening voor u wil maken.

Wilt u een cartoon die op deze website staat gebruiken voor een preek of iets anders waarmee geen geld wordt gemaakt: dat vindt Walter onwijs tof! U hoeft hem daarvoor geen toestemming te vragen. (Wel vindt hij het leuk om te lezen waar zijn cartoons zoal voor worden gebruikt, dus als u daar iets over wil vertellen, gebruik dan vooral de contactbutton!) Wilt u een cartoon gebruiken voor een flyer voor een seminar, een boek of iets anders waarmee geld wordt gemaakt - dat u er geen winst mee maakt of denkt te maken doet niet ter zake -, neem dan vooral contact met Walter op via onderstaande button.

Gelieve de contactbutton niet te gebruiken om een stevige theologische discussie te beginnen. Omdat de ervaring leert dat discussies via de digitale snelweg gemakkelijk kunnen ontsporen en Walter graag zoveel mogelijk met iedereen in vrede wil leven (vergelijk Romeinen 12:18) begint hij er maar liever niet aan. Het is misschien goed om op deze plaats te zeggen dat de boodschap die u in een cartoon van Walters hand leest niet noodzakelijkerwijs overeenkomt met zijn persoonlijke standpunt over het betreffende onderwerp. Mocht u menen dat een bepaalde cartoon grievend of blasfemisch is, bid dan voor Walter.